Aktuality

S dopravnou kartou SAD Žilina môžete cestovať zadarmo

03.05.2023 - Čadca, Martin, Žilina

Stačí si vybaviť dopravnú kartu SAD Žilina a cestovanie sa stane nielen jednoduchšie, ale aj výhodné. Za každých 10 uskutočnených jázd autobusmi prímestskej dopravy môžete cestovať zadarmo. V praxi to znamená, že keď cestujúci absolvuje 10 jázd,  získa nárok na 1 zľavový kupón, ktorý si môže uplatniť v niektorej z vybraných prevádzok v OC Mirage. Výška zľavového kupónu sa pohybuje v rozmedzí od 5 % do 20 %.

Názorný príklad ako môžete cestovať zadarmo

Naša spoločnosť umožňuje cestujúcim, ktorí využívajú na úhradu cestovného práve dopravnú kartu SAD Žilina, cestovať zadarmo. Jednoduchšie je to možné vysvetliť na nasledujúcom príklade. Predpokladajme, že cestujúci mesačne prevezie 20 € a na nákupy minie okolo 200 €. Ak cestuje na dopravnú kartu SAD Žilina, tak po 10 jazdách autobusom mu vzniká nárok na zľavu 10% v prevádzke Billa OC Mirage. To znamená, že ušetríte 20 €. Čiže za predpokladu, že mesačne precestuje spomínaných 20 €, je možné tvrdiť, že cestujete celý mesiac zadarmo. A to je možné iba vďaka dopravnej karte SAD Žilina.

Chcete aj vy cestovať zadarmo ?

Základnou podmienkou je, aby ste mali vybavenú dopravnú kartu SAD Žilina. Vybaviť si ju môžete buď v ktoromkoľvek klientskom centre, alebo priamo cez e-shop našej spoločnosti. Ďalej je potrebné, aby ste uskutočnili minimálne 10 jázd autobusmi SAD Žilina, čím získate nárok na uplatnenie si zľavového kupónu. Následne v OC Mirage nájdite terminál, kde si priložíte dopravnú kartu a vytlačíte zľavový kupón, ktorý si môžete uplatniť v niektorej z vybraných prevádzok v OC Mirage. Platnosť vytlačeného kupónu je 7 dní. Pri nákupe tovaru v prevádzke, v ktorej si chcete uplatniť zľavu na nákup, musíte predložiť spomínaný zľavový kupón pri platbe a zľava vám bude automaticky odpočítaná zo sumy nákupu.

Kde nájdete terminál v OC Mirage?

Jeden terminál, na ktorom si môžete vytlačiť zľavový kupón za každých jázd autobusmi SAD Žilina, sa nachádza v klientskom centre SAD Žilina v OC Mirage hneď vedľa vstupných dverí pri vchode z Námestia Andreja Hlinku. Druhý terminál nájdete pred vstupom do predajne Billa na -3. podlaží v OC Mirage.

Viac informácií nájdete na www.cestujtezadarmo.sk.