Aktuality

Spoločnosť SAD Žilina sa zúčastnila Dňa Rodiny 2022

23.05.2022 - Čadca, Martin, Žilina

Podujatie sa konalo 14.5.2022 v Budatínskom parku od 14:00 hod., kde na Hlavnom pódiu prebiehal bohatý program. Pre deti bola určite nezabudnuteľným zážitkom cirkusová show Šaška Huncúta či divadlo na hojdačke. Súčasťou programu boli aj mnohé hudobné a tanečné vystúpenia. O záver programu na hlavnom pódiu sa postarala svojim vystúpením speváčka Simona Magušinová s kapelou. Rodiny mali možnosť využiť aj viaceré tvorivé dielne v priestoroch Budatínskeho  parku a zážitkové zóny.

Určite nezabudnuteľný zážitok z tohto dňa si odniesli mnohé deti, ale rovnako aj dospelí, pre ktorých sme si v tento deň pripravili k nahliadnutiu svoj historický poklad Karosu ŠD 11. Deti aj s rodičmi tak mohli nazrieť do interiéru tohto historického autobusu, vyskúšať si, aký je to pocit sedieť za volantom autobusu a zažiť pohľad, aký mali vodiči SAD Žilina v minulosti. V interiéri autobusu boli návštevníkom k dispozícií  informačné letáky o službách ponúkaných našou spoločnosťou. Starší návštevníci sa zas mohli vrátiť do svojich mladých čias prostredníctvom výstavy historických obrazov, ktorú sme si pripravili na tento deň. Mnohí sa tu pozastavili a spomínali, ako takýmito autobusmi jazdili do škôl alebo do práce.

Prispeli sme tak v rámci organizácie Dňa rodiny k spestreniu programu a máme radosť z toho, že sme naplnili očakávania tých najmenších prostredníctvom sprístupnenia historického autobusu, ale aj oživili spomienky staršej generácie.

Retro autobus je prístupný aj pre vás

Ak chcete mať z vašej svadby alebo z inej výnimočnej udalosti nezabudnuteľnú spomienku, využite našu  ponuku zarezervovať si v rámci Žilinského kraja na tento deň historický autobus Karosu ŠD 11. Podrobnejšie informácie nájdete na www.sadza.sk, www.retroautobus.sk alebo na zajazd@sadza.sk.

 

Do rámika:

V blízkej dobe pripravujeme pre svojich cestujúcich prekvapenie, ktoré bude spojené s jej historickým klenotom - Karosou ŠD 11. Takže sa už teraz môžete tešiť na spestrenie cestovania na vybraných  linkách.

Aktuálne informácie o pripravovaných aktivitách sa dozviete, ak nás budete sledovať na:

  • Facebooku @sad.zilina
  • Instagrame sad_zilina
  • Webovej stránke www.sadza.sk
  • Watch SAD Žilina