Aktuality

Aj tento rok si SAD Žilina pripravila pre cestujúcich súťaž o poukážky do kníhkupectva Martinus

05.03.2022 - Čadca, Martin, Žilina

Už tradične sa mesiac Marec nesie v znamení mesiaca kníh. A preto aj spoločnosť SAD Žilina opäť organizuje súťaž pre svojich cestujúcich o poukážky v hodnote 10€, 15€ a 20€ na nákup do kníhkupectva Martinus, ako odmenu za ich vernosť.

Podmienky súťaže o poukážky do kníhkupectva Martinus

Súťaž o poukážky pozostáva z troch súťažných kôl. Priebeh  súťaže sa bude odohrávať na sociálnych sieťach Facebook a Instagram spoločnosti SAD Žilina. Chceli by ste vedieť už teraz, čo obsahujú jednotlivé súťažné kolá? Nechajte sa prekvapiť! Spoločnosť SAD Žilina si pre vás pripravila kreatívne úlohy.  Stačí ak budete sledovať Facebook a Instagram profil spoločnosti SAD Žilina, kde nájdete súťažné príspevky. Vašou úlohou bude len správne odpovedať. Harmonogram publikovania súťažných príspevkov na sociálnych sieťach je nasledovný:

  • Prvé kolo súťaže – zapojiť sa môžete už od 7. marca do 11. marca 2022 na Facebooku, kde spoločnosť SAD Žilina odmení výhercu poukážkou v hodnote 15€ na nákup kníh v kníhkupectve Martinus.

  • Druhé kolo súťaže – bude prebiehať na Instagrame v termíne od 14. marca do 18. marca 2022, kde sa môžete usilovať vyhrať poukážku v hodnote 10€.

  • Tretie kolo súťaže – posledné kolo bude prebiehať od 21. marca do 25. marca 2022 na Facebooku, kde na vás bude čakať štedrá poukážka v hodnote 20€, ktorú môžete uplatniť na nákup nových kníh.

Súťažné príspevky nájdete na:

  •  Facebooku @sad.zilina

  •  Instagrame sad_zilina